First impressions
Door: Kay
Blijf op de hoogte en volg Kay
17 April 2012 | Indonesië, Kuta
Allereerst iedereen bedankt voor vrijdag en alle berichtjes, heel erg leuk!
Zaterdagavond ben ik vertrokken. De reis is goed gegaan, en had maar een half uurtje vertraging op Singapore. Zondagavond werden we opgehaald van het vliegveld en zijn we aangekomen in het hotel. Daarna bijna gelijk gaan slapen want in het vliegtuig weinig geslapen dus best wel moe.
Gisteren ochtend werden we om 9 uur opgehaald voor een introductiedag. ‘s ochtends gelijk de eerste salamander gezien, dus toen hebben we maar gezwommen in plaats van gedoucht, ook lekker.
We gingen met een busje naar school en is ongeveer een half uurtje. Onderweg alleen maar opgekeken van alles hier. Er rijden hier heel veel scooters, ook met zijn drieën op 1 scooter en met hele kleine kindertjes die voorop staan zonder helm. Ook leeft iedereen hier buiten en heeft iedereen een winkeltje.
De introductiedag was laaaaaang, van 9 tot 4. En warm maar gelukkig wel wat wijzer geworden.
’S Middags werden mijn maten gemeten voor een praktijkuniform, omdat ik hier om de week praktijk ga lopen. Ik heb de eerste twee weken in accounting en de laatste twee in de front office, erg blij mee! In Nederland heb je vijf weken praktijk van vijf dagen, maar… hier is het vier weken van maandag tot zaterdag. Leeeeuk.
Maar gelukkig heb ik nu wel een week vakantie, en 1 praktijk dag minder dus het komt wel weer goed uit.
Gisteravond hebben we een beetje rond gelopen en toen ergens voor drie euro gegeten, alles is hier zooo goedkoop. Heb maar pasta genomen, zodat ik niet gelijk de eerste dag een bali belly heb.
Vandaag had ik van 10 tot 1 les. Omdat ik mijn tweede jaars module doe en geen minor, zitten we bij de mensen die hier altijd studeren. Hierdoor mogen we ook onze normale kleding aan, terwijl anderen een witte blouse met een zwarte rokken aanmoet. Tegen mij is gezegd dat ik dat ook moest, dus daar ga ik straks nog even een lekkere zeikmail over sturen naar de organisatie. Maar het is natuurlijk wel lekker om op een korte broekje met hempje te lopen aangezien het hier echt heel erg warm is.
Vanmiddag ben ik met Daniella naar het strand geweest, was echt heerlijk daar ben ik tenslotte voorgekomen haha. Het was ongeveer 15 minuutjes lopen, dus hebben ook weer wat van de buurt gezien. Op straat zijn elke keer wel wat honden en ben zo bang dat ik rabiës krijg dus loop er elke keer met een hele grote boog omheen. Vandaag ook eindelijk wat geld gewisseld.
Vrijdag zijn we vrij. Dit weekend willen we naar Ubud waar je mooie rijstvelden hebt en leuke markten en vast nog wel meer.
Ik ga nu stoppen want om 7 uur hebben we een etentje voor alle grand tour studenten.
Dikke kus,
Anouk:
Leuk Kay! Die honden ook.. leuk.. Geniet ervan! -
17 April 2012 - 10:53
Ester:
Wouw kay wat leuk om te horen! Fijne tijd daar! -
17 April 2012 - 10:57
Nick:
Jij gaat je volgens mij daar wel vermaken! Veel plezier er maak er wat moois van daar! :D -
17 April 2012 - 11:31
Amber:
Wat een verhaal:)
Ik ben benieuwd naar je volgende stukje!
Echt wel gaaf he
Veel plezier -
17 April 2012 - 12:08
Nellie:
Hoi Kay,
Ik heb net deze site doorgekregen van je lieve mams.
Wat ben je ver weg...!! :)))
Leuk om je reisverslag en je eerste indrukken te lezen.
Ik blijf je volgen....Veel plezier..!!
Groetjes, xxNellie -
17 April 2012 - 12:18
Sipco:
Zo kanjer, zie dat mooi bezig bent , tja en wat dat zeikmailtje betreft , tja want zullen we er van zeggen!!
Geniet en ervaar zou ik zeggen en als je een appie stuur, reken even het tijdsverschil door alvorens ik rechtop in bed zit, ha, ha -
17 April 2012 - 12:44
WE VOLGEN JE SCHOOLTIJD AANDACHTIG EN DOE JE BEST
VEEL LIEFS VAN OPA EN OMA ANDIJK -
17 April 2012 - 13:49
Saskia:
Dat klinkt zeker niet verkeerd! Gelukkig dat hier honden zijn, dan heb blijf je toch een beetje dat thuisgevoel hebben. In plaats van een kat in huis, een hond op straat. Veeeeel Plezier Kaytje! -
17 April 2012 - 13:49
Saskia:
17 April 2012 - 16:11
Mirjam:
Kay!
Wat leuk om te lezen zeg. Hoe heerlijk dat het daar zo warm is. Ik ben net lekker natgeregend haha.
Geniet! En succes met school natuurlijk! :) -
17 April 2012 - 17:22
Anita Prijn:
Blij te horen dat je goed bent aangekomen mop. heel veel plezier van de week en niet te veel naar het strand hoor hahaa.
Dikke kus van ons -
18 April 2012 - 15:05
Sylvia:
Hoi Kay, selamat siang bedoel ik,
Wil je svp veeeeel meer schrijven over je school/stage en verplichtingen, want ik ben al zo jarloers! Niet te bruin terugkomen he, en niet te veel zeikbrieven schrijven.
Liefs,
Sylvia (en Leo, Liza-beugelbekkie-sinds-vandaag en Indy)
18 April 2012 - 16:37
Beaudien:
lieve kay
als ik zo naar je verhaal kijk,heb jij de eerstse dag al heel veel beleeft .en heb je het pip boek al gelezen ?? want ik wil natuurlijk wel een reatie wat je er van vond :lol: .
ik hoop dat je veder nog veel te beleven heb.
xxxdikke kus: je aller aller liefste,knapste en slimste nichtje
Beaudien -
18 April 2012 - 19:48
Margo.:
Hoi Kay .
Wat leuk om je verhaal over de eerste dagen op Bali te lezen .Van je lieve moeder had ik natuurlijk ook al 't een en ander gehoord, 't is 't gesprek van de dag op "De Tamboerijn ",dat begrijp je !!
Geweldig , dat je deze periode mag mee maken , dat kan niet iedereen , dus ..............................................
...................................geniet er vooral maar erg van !!
We lezen wel weer verder.
Groetjes Margo en nico -
19 April 2012 - 19:14
Heleen Akkeriwinde 5:
Wat leuk om je zo te volgen Kay. Dat lukt niet als je thuis bent of aan de andere kant van de Afsluitdijk. Hele fijne (studie) tijd! -
20 April 2012 - 09:47
Femke:
Kaai, nice^^
Neem maar een hondje mee voor Anouk, vindt ze leuk!
En een beetje zon voor mij, vind ik leuk! -
23 April 2012 - 18:41
Loes:
Hoi Kay,
Wat een ervaring zo'n reis!
En wat zul je een hoop beleven!
Geniet van het mooie land en voorzichtig hé ( zal je mams ook vast vaak genoeg gezegt hebben..!)
Veel plezier!
Groetjes Loes
(collega van mams "tamboerijn")